Networkingové stretnutia

Košice IT Valley vytvára priestor na pravidelné stretávanie kľúčových hráčov technologického sektora, vďaka čomu umožňuje vytváranie synapsií a prepojení.
networking kosice it valley

Vízia

Našou víziou je vytvoriť na východnom Slovensku technologicky vyspelé a inovatívne podnikateľské prostredie. Na to, aby sa región východného Slovenska stal centrom excelentnosti pre podnikanie, výskum a vzdelávanie je nevyhnutná spolupráca a prepájanie súkromnej správy, verejnej správny a vzdelávacích inštitúcií. Práve to sa snažíme docieliť pravidelnými networkingovými akciami pre členov Košice IT Valley a ich hostí.

Formy stretnutí

Za posledné roky sme úspešne etablovali koncepty Summer Night Out, IT Valley Drinks, či CEO Breakfast a v neposlednom rade vianočné večierky s nezabudnuteľnou atmosférou. Vytvárame priestor pre vznik synapsií, nových kontaktov, vzájomné zdieľanie úspechov, myšlienok, či nápadov. 

Spolupráca

Máte záujem stať sa súčasťou našich eventov a dostať sa do povedomia komunity Košice IT Valley? Ozvite sa nám a spoločne pripravíme tú najvhodnejšiu formu spolupráce.

patricia Sabolová - kosice it valley
Patrícia Sabolová
Event manažérka
patricia.sabolova@itvalley.sk

Obsah

Zdieľať
FacebookLinkedInWhatsAppMessengerShare