FORBES BUSINESS FEST

  • 30/05/2024
  • Tyršovo nábrežie, Bratislava

Toto podujatie skončilo

FORBES BUSINESS FEST

Boli sme súčasťou prestížneho podujatia Forbes Business Fest, na ktorom sme predstavili naše aktivity a iniciatívy zamerané na podporu podnikateľského prostredia a inovácií na východnom Slovensku. Zároveň sme si vychutnali príjemnú atmosféru networkingu a zaujímavých diskusií až na štyroch stageoch.

Naša výkonná riaditeľka, Miriama Hučková, bola súčasťou panelovej diskusie na IT & Innovations stage, kde zdôraznila dôležitosť podpory regiónov, propagácie podnikateľského prostredia a vyzdvihla Košice ako technologický hub Karpatskej oblasti. Spoločne s Michalom Kardošom zo Slovenská aliancia pre inovatívnu ekonomiku – SAPIE a Ronaldom Blaškom z Výskumná a inovačná autorita – VAIA hľadali odpovede na to, aké kroky musíme podniknúť, aby sme zvýšili inovatívnu výkonnosť našej krajiny a ako posilniť spoluprácu medzi regiónmi.

Na festivale ste nás mohli nájsť aj v našom vlastnom stánku, kde sme záujemcom predstavili klaster a benefity pre jeho členov. Stánok mal aj EDIH Cassovium, ktorý informoval o pomoci s digitálnou transformáciou, ktorú ponúka podnikom a organizáciam.

Ďakujeme Forbes za možnosť byť súčasťou tohto nadupaného dňa, ktorý aj nám poskytol priestor na nadviazanie nových kontaktov a budúcich spoluprác.

FacebookLinkedInWhatsAppMessengerShare
  • Čas : 8:00 am - 6:00 pm (Europe/Bratislava)